divendres, 14 de juny del 2013

SANT MARTÍ COM JO L'HE VIST



El Museu Blau



Fa molts dies les professores i professors de l’escola ens van dir si ens agradaria participar en un concurs de fotografies que com a tema tenia la natura al nostre barri: Sant Martí i que l’organitzava el museu blau i el programa de TV3 Espai Terra.

Ens vam engrescar tota l’escola i vam fer d’artistes de la fotografia.

P-3,P-4 i P-5 van fer fotos als arbres per exemple: a les Moreres del patí, al tarongers, a una palmera. S’ho van passar molt bé fen fotos i els hi va sortir un treball molt gran.

1r va fer un còmic sobre un súper heroi que es deia súper Terra, i netejava la brutícia que a vegades llença la gent que no respecta el medi ambient i 2n van intentar buscar insectes, però a l’hivern no hi ha molts i es van haver de conformar amb uns abellots.

 3r i 4t  vam anar a fer fotos al parc de Sant Martí i li vam fer fotos als ocells quan volaven, als arbres i les plantes i després entre tots vam fer una història  .

5é i 6é van fer el parc ideal, com ells volien que sigues un parc sense brutícia. Primer van fer fotos als parcs del barri i després van fer un collage amb el que més els hi agradava de cada un.

Per fi amb la feina acabada, hem anat els alumnes de 3r i 4t en representació de la nostra Escola Els Porxos al Museu Blau el dia de la inauguració de l’exposició Sant Martí com tu l’has vist. El Tomás Molina va parlar i ens va explicar perquè el cel canvia de vegades de color. Va ser molt amable i simpàtic .  

Aquesta ha estat una experiència molt divertida i entretinguda. Si voleu veure la nostra feina i la de les altres escoles que han participat en aquest projecte podeu anar al Museu Blau i veure-les exposades.