divendres, 14 de juny del 2013

LLIBRES DE TEXT CURS 2013-2014

Hola famílies! Ja tenim el llistat dels llibres de text pel curs vinent. 

Ja sabeu que l'AMPA els ven i si sou socis us beneficieu d'un bon descompte. A continuació us adjuntem el llistat amb les editorials i els ISBN. 
Llegiu amb atenció perquè n'hi ha que són socialitzats (vol dir que si esteu acollits al programa de reutilització de llibres no cal que els compreu) i d'altres són quaderns que només es podran comprar a l'AMPA. Veureu que hem canviat alguns llibres de text perquè les lleis canvien i les editorials renoven els projectes així que inevitablement, hem d'actualitzar-los de tant en tant. 
També veureu que alguns cicles tindran uns quadernets d'activitats que els hem confegit a l'escola d'acord a les nostres necessitats. En el cas de Cicle Mitjà i Cicle Superior, el curs vinent comencem un projecte en el que treballarem una part de l'àrea de Medi en anglès. És per això que els alumnes d'aquests cicles tindran uns quaderns (anomenats CIUS) que corresponen a 3 temes d'aquesta àrea. No els podreu trobar enlloc més que a l'AMPA perquè la comanda només es pot fer des de l'escola.
Si teniu qualsevol dubte ens consulteu.