divendres, 8 de juny del 2012

D’Els Porxos al Telenotícies!


Durant el segon trimestre, els nens de cinquè de l’Escola Els Porxos van estar treballant el text predictiu al taller d’escriptura.

El text treballat va ser sobre el temps meteorològic i entre altres coses, tres nens van fer una predicció en viu i en directe.

Els nens que van voler, després de dibuixar un mapa inventat a la llibreta d’escriptura, van escriure i es van preparar la predicció inventada per gravar-la. Un dels nens va portar un llapis llarg per fer de vareta per assenyalar i un MP3 amb la música típica del Temps del Telenotícies.
També l’Àngels, la tutora de 5è, va fer inventar un mapa amb els dibuixos del temps (sols, núvols, ones…) a la llibreta d’escriptura per després fer la corresponent predicció meteorològica escrita, també a la llibreta, amb els diferents passos (precipitacions, visibilitat…) que vam aprendre gràcies a exemples de predicció que ens va donar en paper, àudio i vídeo.
Els tres nens estaven nerviosíssims però se’n van sortir molt bé. Potser en un futur els veiem a la televisió de veritat.

Aquí teniu els vídeos casolans:

Álex Barreiros

I finalment la valenta Aina que va tot i els nervis, va intentar improvisar una predicció al moment.

Aina Vegas

Mario Martín
(alumne de 5è)