dimarts, 19 de juny del 2012

50 MILIONS DE SEGONS A L'ESCOLA!


50 milions de segons és el temps que passem a l'escola al llarg de tota l'escolaritat, des de P3 fins a 4t d'ESO!

El passat dijous 24 de maig va ser representada la cantata “50 milions de segons” a l’Escola Els Porxos. La classe de 5è de l’Escola Els Porxos va representar la cantata “50 milions de segons” que ja havien cantat a l’Auditori, però clar està que sense la banda i sense les altres escoles.

La representació va tenir lloc al saló d’actes, on tots els nens de l’escola van gaudir d’una bona estona escoltant les cançons i els diàlegs de nens i nenes que s’anaven turnant per fer de Víctor i de Rita (els narradors). La cantata es va haver de tallar i modificar una mica perquè no fos tan llarga, ja que només hi havia una hora, o potser fins i tot una mica menys.

Una de les cançons es va dedicar als Mestres, que a la cançó, en nombrosos moments es deien “els eterns repetidors”. Aquesta cançó també la van cantar els nens de 6è, els més grans de l’escola, que es veu que sense que la Clara (la seva tutora) ho sapigués, van estar practicant la cançó amb la professora de música. La Clara va estar tant emocionada que va plorar (i unes quantes mestres més i alguns nens, també). En aquesta cançó hi havia parts que cantaven els Mestres, i així va ser. L’Àngels, la mestra de música i tutora de 5è va repartir la lletra a tots els Mestres perquè cantessin.

Encara que en alguns moments van haver-hi alguns “fallos tècnics”, la representació va ser un èxit, i encara que els materials estaven una mica danyats i els nens i nenes estaven una mica nerviosos, el públic va gaudir i es va divertir. Al final tot va sortir bé i, tal com s'han autovalorat els nens i nenes de 5è... Van triomfar!

Aquí teniu alguns moments molt especials, que gràcies a la Laura i al Ferran (els alumnes de pràctiques de la classe de 5è), podem gaudir. Ah! I ben aviat tindreu penjat un muntatge audiovisual del concert de l’Auditori, que ens va regalar el Ferran.
Mario Martín
(alumne de 5è)






L'escola               50M de segons                 Lleva't               Mortadel·la del meu cor               Em té mania

Parla                    Els eterns repetidors (5è i 6è)

AQUÍ TENIU EL MONTATGE QUE ENS VA FER EL FERRAN, DEL CONCERT A L'AUDITORI DE BARCELONA. GRÀCIES!!!

Cantània (Part 1)
Cantània (Part 2)