dimarts, 9 de febrer de 2021

DIA DE LA INTERNET SEGURA (#SID2021)

Avui, dimarts 9 de febrer de 2021, és celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day). És una cita d’àmbit mundial que té com a objectiu crear una xarxa millor per a tothom, especialment entre els usuaris més joves. A partir d’accions que es vertebren a través dels cinc continents, pretén erradicar pràctiques nocives i assolir un ecosistema digital cívic i segur. 

Des de l'escola Els Porxos, hem volgut aprofitar per abordar un tema com és l'ús de les Xarxes Socials, gràcies a la proposta didàctica que ens han fet arribar des del programa Internet Segura, de L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Així doncs, l'alumnat de la classe de Les Energies Renovables (5è) ha pogut reflexionar a partir de la visualització d'un vídeo, del debat i d'una rúbrica d'autoavaluació, sobre l’ús que se’n fa de les Xarxes Socials i sobre els riscos d’experimentar algun tipus de frau digital.

Som conscients que hi ha encara molta feina a fer, i seguirem treballant per ser, tal i com diu el lema, "més digitals i protegits que mai".

Imatge que conté textDescripció generada automàticament