dilluns, 20 de novembre del 2017

EL LLIBRE SECRET DE LES ADRECES (3r)

El passat divendres 10 de novembre, els nens i nenes de 3r vam rebre una visita molt especial.

La Georgina Llapis, una cartera una mica peculiar, ens va venir a explicar un esdeveniment envoltat de misteri que li va passar mentre treballava a la seva petita oficina de correus. I és que, feia uns dies, va aparèixer per allà una iaia que li va cridar l' atenció. Aquesta iaia, que portava unes ulleres quadrades i uns contes infantils a la bossa, li va deixar una carta i va desaparèixer d' una manera sobrenatural. Aquesta carta estava adreçada a algú resident a Kazakhstan, un país situat a l' Àsia.

La Georgina, sense èxit, va anar a entregar la carta al seu destinatari. No obstant, però, el viatge no va ser inútil, ja que allà va trobar un llibre antic on sortien les adreces de personatges famosos de conte: l' Alícia, els tres porquets, la Bella Dorment... i també sortia la iaia! Així doncs, vam arribar a la conclusió que l' adreça que tenia la Georgina a la seva oficina, era la de la iaia que s' havia caigut d' aquest llibre, i es va comprometre a enviar-nos-la per a que li poguèssim escriure una carta amb totes les preguntes que ens van sorgir sobre ella.

Avui, la carta de la Georgina ha arribat, així que ens hem posat mans a l' obra i, entre tots, li hem escrit una carta col·lectiva a la iaia.




 










Ara, només queda esperar a veure si ens contesta!