divendres, 12 de maig del 2017

CIRCUITS ELÈCTRICS A 6è PART II

FAR A L'ILLA
El Luís, l'Andrés, el Janio i el Joan han fet la maqueta d'un far a la vora del mar que il·lumina els vaixells per a que sàpiguen per on van. La maqueta compta amb 3 circuits elèctrics simples.



CINEMA ANTIC
La Noelia, l'Angela, la Laila, l'Elsa i l'Alba han creat la maqueta  d'un cinema antic amb il·luminació a la pantalla, 2 focus i una paradeta per vendre tiquets, begudes i crispetes per a que els Playmobil gaudeixin d'una pel·lícula original. La maqueta compta amb 5 circuits elèctrics simples.



LA GRAN FINAL
El Dani, el Pablo, el Pau i l'Adrià han fet la maqueta d'un camp de futbol on s'està celebrant una gran final. Els 5 circuits elèctrics que la formen il·luminen els marcadors i fan el soroll que indica el final del partit.



DISCO PARTY ALS PORXOS
La Martina, la Carla, la Ivet i l'Erin han fet la maqueta d'una disco amb il·luminació per a que es pugui ballar millor. La maqueta està formada per 2 circuits elèctrics simples, un per la bola disco i l'altre per al focus. Tenen un lema: ·Disco party, party disco, als Porxos, yuhuuuu!
















LA FIRA DELS PORXOS
L'Ariadna, l'Alessia, l'Ainara i la Mercè han fet la maqueta d'una fira amb 4 circuits elèctrics simples a les casetes de les atraccions. També han fet l'atracció dels seients voladors i un parc infantil.






BONA FEINA NOIS I NOIES!!!  Aviat posarem la del grup que falta...