dilluns, 13 de juliol del 2015

EL DIARI D'EN LEO

Aquest curs hem tingut la sort de conèixer a la Cristina Benítez, autora del llibre "El diari d'en Leo". 
Des de molt petita va estudiar al conservatori professional de Música de Badalona, on va aprendre a tocar el piano i el violoncel. Més tard va fer el Batxillerat artístic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. Posteriorment va cursar un cicle formatiu de Grau Superior d’Il·lustració, amb el qual com a resultat del projecte final va escriure i il·lustar “El diari d’en Leo”.

El dia que ens va visitar vam fer dos tallers, un per Eduació Infantil i Cicle Inicial i un altre per Cicle Mitjà i Cicle Superior. 

Amb els petits va fer un taller d'il·lustració: a partir del seu dibuix de la cara del Leo, tots els nens i nenes es van dibuixar. I després, a partir d'una figura geomètrica es van inventar un dibuix.

Amb els grans va presentar el seu llibre, va llegir un fragment i va fer preguntes sobre les complicacions que trobem quan escrivim un text. Responent a alguna de les nostres preguntes vam saber que el seu segon llibre tractarà sobre el Síndrome de Down i que està super orgullosa del seu treball. 

Al final, ens va fer un dibuix d’en Leo.

GRÀCIES CRISTINA!



Fotos del taller d'EI i CI            Fotos del taller de CM i CS