dimecres, 29 d’octubre del 2014

Acte inaugural del Consell dels Infants al Museu Blau

El passat dissabte , dia 25 d'octubre va tenir lloc a la sala d'actes del Museu Blau l'acte inaugural del consell dels Infants.
 Desprès d'uns parlaments del Regidor del Districte, Sr. Freixedes, la presidenta dels museus de ciències, el Sr. Tonucci i el president del Museu de les Ciències de Granada, els membres del consell dels infants van recollir les respectives credencials, van sentir els consells dels Consellers del museu de les ciències de Granada i van participar en la primera reunió del consell.
A l'acte van acudir, també les famílies dels Consellers així com representants dels claustres de les escoles Els Porxos i Els Horts. Desprès de la reunió, les famílies i els infants van ser obsequiats amb un petit refrigeri. 
L'acte va ser qualificat de  "molt emotiu" per les famílies i els Consellers.

El Consell dels Infants està format per quatre nens i  quatre nenes de cicle superior, triats per sorteig, de cadascuna de les escoles participants. Està basat en les idees del famós pedagog italià Francesco Tonucci, conegut sobre tot pels seus acudits en els que defensa el punt de vista dels infants  i en l'experiència portada a terme aquest últims deu anys al museu de les ciències de Granada i vol donar veu als infants per tal que el Museu sigui un veritable lloc d'aprenentatge i  plaer pels nens i nenes.
Al llarg del curs, el consell es tornarà a reunir en tres ocasions i aportarà el punt de vista dels infants a la vida museística.

Més informació a: