dilluns, 27 de maig del 2013

ELS PORXOS SE'N VAN A LA XINA

No penseu que els alumnes de Cicle Superior marxem a la Xina eh! El que passa és que hem fet un projecte interdisciplinar en el que hem preparat un viatge a la Xina.
Cada grup hem comptat amb un pressupost diferent que hem administrat per pagar els vols, els trasllats, l'allotjament, els àpats, les visites... Ara som uns experts buscant per internet ofertes i muntant viatges. Fins i tot hem fet uns tríptics per oferir el nostre  viatge i les mestres han agafat idees!!!
El que més ens ha agradat, però, ha estat fer els "rollitos de la sort". Sabeu que els xinesos tenen afició a aquestes galetes de la fortuna en les que et surt un missatge, no? Doncs nosaltres hem fet la nostra versió amb uns entrepans de pernil dolç i formatge o paté que estaven boníssims i que portaven sopresa a dins. A les fotos veureu els missatges. Ah! Estan en anglès així que haureu de fer un esforç!
La veritat és que la Irene i la Inés (les alumnes de pràctiques) s'ho han currat molt i nosaltres, a part de passar-nos-ho d'allò més bé, hem treballat en grup i hem après molt.
Aquí teniu unes fotos i us penjarem algun dossier també.