dimecres, 22 de febrer del 2017

L'ANIMALARI DE 6è

Els alumnes de 6è hem finalitzat el nostre "projecte" d'animals, i us volem ensenyar un tastet del resultat final, que ha estat bestial!
A la classe vam crear un racó de poesia, i ens vam centrar en l'obra "Animalari" de l'escriptor Enric Larreula, ell i els seus poemes ens van inspirar per fer les nostres pròpies creacions, que posteriorment vam il·lustrar.

I també hem volgut crear els nostres propis animals, basant-nos en dos artistes molt importants del nostre temps, Alexander Calder, amb les seves escultures de filferro (què ja us vam ensenyar fa uns dies...) i Niki Saint Phalle.
Hem gaudit d'allò més creant les nostres obres d'art seguint el seu estil, tot i que hem de dir, que treballar amb fang no ha estat gens fàcil...


Ara ja estem treballant en un altre projecte que segur també us encantarà, però encara no us podem avançar res...
Gaudiu de moment, amb el resultat de la bona feina feta fins ara! 

CONFERÈNCIES D'INFANTIL DEL 22 DE FEBRER

LA THAIS DE P3 ENS HA EXPLICAT ELS BONS MOMENTS QUE PASSA PINTANT AMB EL SEU TIET, NEDANT A LA PISCINA, PUJANT A LA MOTO, JUGANT AL PARC, AJUDANT A LA SEVA MARE A LA CUINA,...

LA DAYANARA DE P4 ENS HA PARLAT DE LA SEVA FAMÍLIA, EL SEU PARE FRANC, LA SEVA MARE MARISOL, EL SEU GERMÀ DARLIN, LA SEVA GERMANA MARIEL... I EL SEU GERMÀ GABI QUE VA A PRIMER A LA CLASSE DE LES LOCOMOTORES I EL CONEIXEM TOTS.

A LA GIULIA DE P5 LI ENCANTA EL BALLET I ENS HA PORTAT LES SEVES SABATILLES DE BALLARINA. TAMBÉ ENS HA EXPLICAT QUE FA CLASSES, LA SEVA PROFESSORA ES DIU CARLOTA I LI ENCANTA PORTAR TUTÚ.JUNT AMB LA NOELIA VAN BALLAR EL TEMA "FROZEN"  A L'AUDITORI DE SANT MARTÍ.



TOTES TRES S'HAN ESFORÇAT EN FER UNA BONA CONFERÈNCIA PARLANT FORT I CONTESTANT TOTES LES PREGUNTES.


ELS CONFERENCIANTS DE LA SETMANA VINENT SÓN: 
  • P3: ÍKER
  • P4: RUBÉN
  • P5: ALEJANDRA

diumenge, 19 de febrer del 2017

Dia Escolar de la No-violència i la Pau

El passat 30 de gener vam celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. A més del treball a l'aula sobre la Pau i la convivència, vam fer un mandala humà al pati de l'escola.

Fotos


PARAULES BONIQUES

No us perdeu aquest vÍdeo dels alumnes de 2n.
Perquè tots volem un món millor


https://youtu.be/JXpvK9e9PXY

A tot color amb KANDINSKY

El color dóna força, transmet emocions, crea formes fascinants... Els alumnes de 2n ens hem endinsat en el món de Kandisky, un artista revolucionari que transità de l'art figuratiu a l'abstracte.
Hem creat obres amb aquareles, hem copiat el seu famós quadre de cercles amb ceres, hem fett 2 grans quadres col·lectius amb tempera i per acabar, hem inventat els nostres penjolls estil Kandinsky.




Ha sigut una aventura artística fabulosa!

divendres, 17 de febrer del 2017

El retrat


A la classe de primer estem treballant el retrat i una de les activitats que hem fet ha estat conèixer l’obra de l’artista italià Arcimboldo.  Aquest pintor va fer quadres molt divertits i nosaltres el vam voler imitar. Ei! Que ho vam fer amb verdures de veritat!  Aquí podeu veure les nostres produccions.




dimecres, 15 de febrer del 2017

CONFERÈNCIES D'INFANTIL DEL 15 DE FEBRER

L'ÀFRIKA DE P3 ENS HA EXPLICAT UNA SORTIDA AL ZOO QUE HA FET AMB LA SEVA FAMÍLIA. LES HIENES VAN SER LES SEVES PREFERIDES, TOT I QUE FEIEN MALA OLOR!. A MÉS VAN PASSAR MOLT BONA ESTONA VEIENT TOTS ELS ALTRES ANIMALS: MICOS, CAVALLS, CONILLS, TIGRES,...

EN DIEGO DE P4 TÉ LA RECEPTE PER FER ELS MILLORS CROISSANTS DE XOCOLATA QUE HAGUEU VIST MAI! MASSA, XOCOLATA, UN CORRÓ, UN RODET I UN FORN... I JA TENIM TOT EL NECESSARI! EN DIEGO ENS HA PORTAT UNS QUANTS CROISSANTS PER FER UN TASTET!

LA JENNIFER DE P5 ENS HA PARLAT DELS SEUS DIBUIXOS PREFERITS: "SHIMMER AND SHINE", UNS GENIS MÀGICS QUE FAN PER LA TELE AL DISNEY CHANEL.  JUNT AMB LES SEVES MASCOTES, "LA TALA I LA NAHAL" ES DEDIQUEN A COMPLIR  DESITJOS.

TOTS TRES HAN PARLAT MOLT I FORT, I ENS HAN INTERESSAT  LES SEVES CONFERÈNCIES.

ELS CONFERENCIANTS DE LA SETMANA VINENT SÓN:
  • P3: THAIS
  • P4: DAYANARA
  • P5: GIULIA

dimecres, 8 de febrer del 2017

CONFERÈNCIES D'INFANTIL DEL 8 DE FEBRER

LA NAIARA DE P3 ENS HA EXPLICAT UN DIVERTIT DIA AL  "CHIQUIPARK LA GRANOTA", AMB LA SEVA GERMANA ALISSON I LES SEVES AMIGUES LAIA, NÚRIA I INGEBORG. QUE DIVERTIT BAIXAR PEL TOBOGAN I TIRAR-SE A LA PISCINA DE BOLES!


EN DARÍO DE P4 ENS HA PARLAT DE "STAR WARS". LA FAMOSÍSSIMA PEL·LÍCULA  DE LA GUERRA DE LES GALÀXIES. PORTAVA LA DISFRESSA DEL SEU PERSONATGE PREFERIT EN "BOBA". VA ANAR A LA FIRA TEMÀTICA I ES VA FER MOLTES FOTOS AMB ELS PERSONATGES DE LA PEL·LI.

EN LEO DE P5 ÉS UN FAN DELS "MONSTER JAM", AQUESTS CAMIONS I COTXES DE RODES GROSSES QUE FAN SALTS I ESPECTACLES. A ELL LI AGRADA MOLT EN "TORO LOCO". TÉ MOLTES JOGUINES DE MONSTER JAM. 


ELS TRES HAN PORTAT UNES CARTOLINES PLENES DE FOTOS I HAN FET UN GRAN ESFORÇ PER PARLAR EN PÚBLIC. HEM APLAUDIT LES SEVES INTERVENCIONS.


ELS CONFERENCIANTS DE LA SETMANA VINENT SÓN:
  • P3: ÀFRIKA 
  • P4: DIEGO
  • P5: JENNIFER

dimecres, 1 de febrer del 2017

PLANTEM LLEGUMS!

Els nens i nenes de tercer, estem estudiant el tema de les plantes a l'àrea de medi. 
Hem plantat diverses llavors, com les llenties, els cigrons i les mongetes. 
Els cigrons els hem plantat a la terra i amb cotó fluix.
Les llenties i les mongetes només amb cotó fluix.
Voleu veure el resultat?


CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Els alumnes de Cicle Superior hem celebrat, amb la resta de l'escola, el dia de la Pau. 



Dies abans però, també ens havíem interessat per uns dels conflictes que malauradament ja dura molts anys (març 2011) com és la guerra de Síria. Després de veure un reportatge sobre el desterrament dels siris del seu país, vam posar en comú aquells aspectes que més ens havíem cridat l'atenció i vam voler enviar un missatge de pau per a totes les persones que estan vivint una situació de conflicte o que no poden tornar al seu país per culpa de la guerra.
 Entre tots els alumnes vam crear aquest mural sota el lema: CONSTRUÏM LA PAU


 

CONFERÈNCIES D'INFANTIL DEL 1 DE FEBRER

AVUI EN JOSEPH DE P3 ENS HA TORNAT A EXPLICAR QUI SÓN UN A UN ELS MEMBRES DE "LA PATRULLA CANINA", ELS NOSTRES GRANS AMICS D'AVENTURES: ELS GOSSOS I EL SEU AMIC "RYDER" QUE AJUDEN A TANTA GENT. EL SEU PREFERIT ÉS EN MARSHALL.


EN DORIAN DE P4 ENS HA PARLAT DELS AVIONS, DE COM SÓN PER DINS, DE COM S'ENLAIREN, DE COM ATERREN I QUINES NORMES CAL SEGUIR QUAN VOLES. ELL HA ANAT MOLTES VEGADES A PARÍS EN AVIÓ.


LA LOLA DE P5 ENS HA EXPLICAT AMB TOTA MENA DE DETALLS LES SEVES VACANCES D'ESTIU  A GRANADA: VA ANAR DE CASAMENT, VA MUNTAR A CAVALL I EN TORO MECÀNIC, ES VA BANYAR A LA PISCINA,...AIXÒ SÓN VACANCES DIVERTIDES!


TOTS TRES ESTAVEN  COM ARTISTES DALT DE L'ESCENARI I ELS HEM FET MOLTES PREGUNTES.


ELS CONFERENCIANTS DE LA SETMANA VINENT SÓN:
  • P3: NAIARA
  • P4: DARÍO
  • P5: LEO